INNOVATIE eenvoudiger en betere legionella beheersing en profiteren van vele andere voordelen .

INNOVATIE  eenvoudiger en betere legionella beheersing en profiteren van vele andere voordelen .

Wie zijn wij?

 

Ingenieurs bureau en systeem leverancier van ozoninstallaties  Blue Fish heeft al vanaf 1989 met aansprekende resultaten  ervaring opgebouwd met legionella beheersing in o.m. bedrijfsgebouwen, zwembaden, hotels en sportscholen. En bij toon aangevende industrieën en bedrijven. Wij bouwen zelf industriële ozongeneratoren en configureren die voor een proces of toepassing. 

 

Blue Fish maakt niet alleen Legionella Risico inventarisaties, maar doet ook evaluaties, schrijft vervolgens het noodzakelijke (wettelijke) beheersplan, instrueert uw personeel en helpt met de implementatie. Kortom; Blue Fish ontzorgt u en draagt voorts bij aan uw risico management.

 

Als gebouwen beheerder heeft u inmiddels al inzicht in die inspanningen en kosten, die de wetgever u heeft opgelegd. Ondanks al die maatregelen is dat geen garantie dat er ergens toch weer een infectie de kop opsteekt.

Momenteel maakt u  gebruik van de volgende  door de wet  opgelegde systematiek;

 

  • Chloorreiniging in het geval van een infectie .
  • Opvolgen van de beheersmaatregelen. Bijvoorbeeld spoelen met koud en vele minuten
  • lang heetwater spoelen van tap punten, zoals die zijn vast gelegd in uw

Legionella beheersplan.

  • Installatie aanpassingen en/ of wijzigen van de waterleidingen. 
  • Verwijderen van weinig gebruikte leidingen, het plaatsen van terugslag kleppen  isoleren

 

Deze systematiek is arbeidsintensief, kostbaar en voldoet in de praktijk niet ondanks de basis van de huidige uitgangspunten die u door deze wet zijn opgelegd.

 

Onze oplossing;

 

Door periodiek of continue een snufje dat is maar circa 0,2 gram Ozon per 1 M3 drinkwater op te lossen levert dat een belangrijke kosten besparingen,  veiligheid en diverse andere onverwachte-voordelen op. Het systeem bespaart ook energie, en tijd door minder te spoelen met water en tijd die personeel nodig heeft voor de uitvoering van het beheersplan.

 

Plaats een reactie